Rebre Newsletter

Simple Contact form

Rebre newsletter
Recycle de Sol Courreges

Drap-Art

 

Drap-Art organitza quatre exposicions individuals o temàtiques a l'any al seu espai. Si esteu interessades o interessats en exposar, feu-nos arribar un dossier amb la vostra proposta abans del 30 de maig.

Drap-Art també realitza deverses exposicions didàctiques i itinerants:

• From Waste to Want. Recovering Sustainable Attitudes

Un projecte de 4 associacions europees dedicades a activitats relacionades amb reciclatge creatiu. Una mostra de treballs dels seus artistes que reivindiquen un retorn a actituds més sostenibles.

• Reciclatge Artístic. Res desapareix, tot es transforma.

Una exposició col·lectiva de 27 artistes catalans, espanyols i hispanoamericans que han passat pel Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya, realitzada en col·laboració de l'Instituto Cervantes de Pekín, Shanghai i Tokio.

• Reciclatge Artístic. Col·lectiva Drap-Art

Una exposició col·lectiva de 13 artistas que han passat pel Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya, realitzada en col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan Despí al Centre Jujol - Can Negre.

• Evil Empire. Una trobada amb les petjades de la guerra

Un manifest contra la guerra com a fet en sí. Exposició basada en el Recykl Art Fest, un taller organitzat per Drap-Art a la Biennal de Cetinje, Montenegro, amb materials recuperats de la guerra, realitzada en col·laboració de l'Observatori de València.

• Col·lectiva Drap-Art

Una sel·lecció d’obres dels artistes associats a Drap-Art i d’obres del fons de col·lecció Drap-Art, incloent-hi fotografies, diapositives i vídeos d’esdeveniments Drap-Art