Rebre Newsletter

Simple Contact form

Rebre newsletter

>> El 2 de setembre comença la nova temporada del Drap-Art a la plaça Reial, amb tallers cada dissabte de setembre, octubre i novembre, de 12 a 14h i un mercat d'artesania, disseny i art, d'11 a 22h. Per a més informació clica aquí.

>> Del 27 de juliol a l'11 de setembre Drap-Art participa a la mostra Artesania i Sostenibilitat al centre d'Artesania Catalunya, carrer dels Banys Nous, 11. Per a més informació clica aquí.

>> Del 14 al 20 de juliol se celebrarà la primera edició del Drap-Art Buenos Aires al Centro Cultural Recoleta. Per a més informació clica aquí.

>> Del 8 de juny al 16 de juliol es podrà visitar la mostra Drap-Art del Sitges Reciclart, al Centre Cultural Mirarmar. Més informació a www.sitgesreciclart.com

>> Del 3 de juny al 7 de juliol estarà oberta la col3lectiva de Drap-Art del Three Rivers Arts Festival a Pittsburgh, acompanyada de les intervencions al carrer de Art is Trash.

>> Del 12 al 21 de maig Drap-Art participa per cinquèna vegada al Oekorausch Festival de Colonia, Alemanya, dedicat al disseny i la sostenibilitat, amb els artistes Karol Bergeret i Imanol Ossa en la exposició i a l'apartat de conferències amb una presentació de disseny i sostenibilitat a Barcelona, així com el Eco Design Forum internacional. Per més informació cliqueu aquí.

>> Un nou format d'exposició, la Càpsula Drap-Art, s'ha inaugurat a la Biblioteca Municipal de Sant Antoni de Vilamajor. Més informació aquí.

>> Ja ha començat la nova temporada de primavera del Mercat Drap-Art a plaça Reial. Més informació aquí.

>> Drap-Art'16 és a punt de començar. Més informació aquí.

>> Per celebrar l'últim dia del Mercat Drap-Art de la plaça Reial, en la seva edició de tardor, el 26 de novembre participem al Fair Saturday.

>> El 9 de setembre s'inaugura la mostra col·lectiva de Drap-Art al Re:NEW Festival de Pittsburgh, EUA. 

>> El 3 de setembre comença una nova temporada d'activitats Drap-Art a la plaça Reial

>> El 9 de juny inaugurem la primera edició del Sitges Reciclart, un esdeveniment dedicat a la sensibilització medi ambiental i el reciclatge creatiu. L'exposició col·lectiva de Drap-Art estarà oberta fins el 17 de juliol i els primers 4 dies, del 9 al 12 de juny, hi haurà una Eco-Fira, tallers a càrrec del CEM, cinema del medi ambient, la Ruta de l'Art amb activitats a les galeries de SAGA, un Cercavila i actuacions dels Residual Gurus en diversos llocs de Sitges. Més informació aquí.

>> Del 17 de maig al 4 de juny, per quart any consecutiu, l'exposició Drap-Art a Arenas es podrà veure al centre comercial amb una selecció de les millors obres del Drap-Art'15. Més informació aquí.

>> Del 13 al 17 d'abril celebrem la Primera Trobada de Reciclatge Artístic Drap-Art Uruguay'16 a la Intendència de Montevideo. Més informació aquí.

>> Comença una nova temporada de Drap-Art a la plaça Reial. El Mercat Drap-Art de reciclatge artístic i consum responsable estarà a la plaça Reial tots els dissabtes d'abril, maig i juny.

>> Drap-Art'15 desplega les seves activitats al CCCB fins el 3 de gener. La traca final serà la Fira d'Art & Disseny de Reis el 2 i el 3 de gener acompanyada de tallers, performances i una taula rodona. 

>> Comencen les activitats de tardor de Drap-Art a plaça Reial. Tots els dissabtes de setembre, octubre i novembre, mercat d'11 a 22h i tallers de 12 a 14h. Per obtenir més informació, clica aquí.

>> Comença la temporada de primavera d'activitats de Drap-Art a la plaça Reial. Tots els dissabtes d'abril, maig i juny hi haurà la tradicional mostra de petites obres d'art, objectes de disseny i artesania realitzades amb materials reciclats, d'11 a 22h, i tallers de reciclatge creatiu gratuïts i per tots els públics, de 17 a 19h.

>> Drap-Art a TV2. Entrevista a Daniel González, aka Bicho i Tanja Grass a Para Todos la 2. Per veure el programa cliqueu aquí.

>> Drap-Art participa al European Cinema ¡ Audiovisual Day a Caglari, Sardenya, sota el lema de Sustainable Creative Industries, del 26 de febrer al 1 de març. Per consultar el programa cliqueu aquí.

>> Inauguració de Drap-Art'14, el dijous 18 de desembre a les 20.30h al CCCB. Estarà obert al públic del 19 de desembre al 4 de gener. 

>> Exposicions d'autors de Drap-Art'14 amb ocasió de la inauguració de Les Botigues del Port (carrers Reina Cristina i Llauder, darrere del Restaurant Set Portes) i la fantàstica exposició interactiva de Ferroluar, Vida Aquàtica. Del 13 al 24 de desembre.

>> Comença l'edició de Nadal del Mercat Drap-Art a la plaça Real. Tots els dissabtes de Desembre, d'11 a 22h. Tallers gratuïts, de 12 a 14h.

>> Comença la edició d'Estiu-Tardor del Mercat Drap-Art de la plaça Reial. Tots els dissabtes de setembre i octubre, menys el dia 20 de setembre (per la Festa de la Mercè), d'11 a 22h. Tallers gratuïts, de 17 a 19h.

>> Del 18 al 24 d'agost se celebra la tercera edició de Pronóstica al Claustre del Carme de Maó, Menorca. La nit inaugural és el 17.  www.pronosticabalears.org 

>> Ampliada l'exposició Drap-Art a Arenas fins el 8 de juny. El 7 de juny es realitzarà un Taller de Joies Reciclades obert a tots els públics i gratuit a la exposició, de 18 a 20h, en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient.

>> Del 17 de maig al 5 de juny Drap-Art exposa al Centre Comercial Arenas 38 obres de 23 artistes participants a la edició de 2013 del seu festival per celebrar el Día Mundial del Reciclatge i el Día Mundial del Medi Ambient.

>> El 5 d'abril comença el Mercat Drap-Art de Primavera a la plaça Reial i tornarà cada dissabte d'abril, maig i juny d'11 a 22h. Art, disseny i artesania amb materials reciclats i tallers gratuits per totes les edats de 12 a 14h. 

>> El 15 de gener es tanca la exposició de Drap-Art al Generator Green Hostels & Hotels. Us esperem a la closing party a partir de les 19h al carrer Còrsega, 375 - 377, amb DJ Dalida Kabir.

 >> El 27 i 28 de setembre Drap-Art col·labora amb el projecte Poble del Mar del  conegut artista alemany HA Schult. !00 escultures de homes fets de deixalles invadeixen la platja de la Villa Olímpica.

>> El 21 i 22 de setembre Drap-Art participarà a la primera Gran Gala del Surrealisme de Cadaqués. Ens trobareu al passeig Marítim de 10.30 a 24h el dissabte i de 10.30 a 18h el diumenge.

>> Drap-Art torna a la plaça Reial: els dissabtes 7, 14, 28 de setembre i 5 d'octubre trobaràs allà el nostre Mercat de reciclatge artístic i consum sostenible. Més informació a www.lareial.com

>> Drap-Art participa al Festival Pronostica Menorca, el 22 i 23 d'agost. Mes informació aquí.

>> Sel·leccionats els artistes participants per la convocatòria de Drap-Art'13. Si voleu veure el llistat d'artistes, cliqueu aquí.  

>> Drap-Art a Arenas. Una sel·lecció d'obres que es podrà visitar fins el 5 de juny, Día Mundial del Medi Ambient.

>> Concerts, tallers i mercat Drap-Art a la plaça Reial, tots els dissabtes fins el 6 de juliol. Aquest dissabte "Recipients multius" a càrrec de Flo Garriga de Trapitos al Sol.

>> El reciclatge creatiu, un recurs per la supervivència després de les inundacions a La Plata, Argentina. Si voleu més informació, cliqueu aquí.