Rebre Newsletter

Simple Contact form

Rebre newsletter

Drap-Art Arenas arriba a la seva quarta edició. La mostra, que es realitzà amb ocasió del Dia Mundial del Reciclatge, es podrà veure del 17 de maig al 4 de juny, la vispera del Dia Mundial del Medi Ambient. Aquest any, a més inclourà una programació de tallers, dos a càrrec de Jana Álvarez de Moda i Compliments, els dies 20 i 21 de maig  i un d'Insectes a càrrec de Planeta Tap el dia 1 de juny, de 18 a 21 hores.

Drap-Art i el Centre Comercial Arenas de Barcelona s'uneixen per quart any consecutiu per conscienciar sobre la importància del reciclatge i el consum responsable. Des del 17 de maig al 4 de juny, una exposició d'obres seleccionades del Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya es mostraran a la Plaça Central del centre comercial.

La mostra coincideix amb la celebració del Dia Internacional del Reciclatge, el 17 de maig i acaba el dia abans del Dia Mundial del Medi Ambient.

Arenas de Barcelona, en el seu compromís promotor de l'oci cultural a l'abast de tothom i de convertir-se en una plataforma de projecció per joves creadors, s'uneix a l'associació Drap-Art que promou el reciclatge artístic des de 1995 amb una doble finalitat: promocionar artistes que utilitzen materials reciclats i impulsar la sostenibilitat social, mediambiental i econòmica.

Tant per Arenas de Barcelona com per Drap-Art, l'objectiu és sensibilitzar al voltant de la problemàtica de la producció de residus com una responsabilitat col·lectiva, arribant a un públic nombrós que cada cop està més compromès socialment.

En total es podran veure obres d'art reciclat de 24 autors: Jana Álvarez, Karol Bergeret, Tucho Bergeret, Juan Carlos Beneyto, Orson Buch, Alex Cardona, Marco Donadello, Ignasi Foj, D.S. León, Jordi López-Alert, Bill Miller, Óscar Martínez, H. Moyano, Yael Olave, Eduard Palaus, Josep M. Pastó, System Design Studio, Ramiro Sobral, Taller Grampus, Montse Tomás, Marcos Vidal, Aurélie Volsy aka Aiiko, Irene Wölfl.