Rebre Newsletter

Simple Contact form

Rebre newsletter

A dia d’avui el canvi climàtic és una realitat innegable i la contaminació del medi natural per residus generats pels humans no s’atura. Gran part de residus acaben malauradament a la mar, esdevenint un problema a escala mundial.

La segona edició del Sitges Recicl’art és un esdeveniment organitzat pel ajuntament de Sitges i el CEM amb Drap-Art, el Posidonia Green Friends Festival i Art Amore, dedicat a la sensibilització mediambiental des de la perspectiva de l’art: L’objectiu és reflexionar sobre la gran quantitat de residus que es generen amb els hàbits de consum actuals, donant una sortida creativa a partir dels materials que són rebutjats cada dia, fomentant el reciclatge creatiu i un consum més responsable.

Drap-Art és la entitat responsable d’organitzar l’exposició col·lectiva. La segona edició del festival s'inaugurarà el 8 de de juny i la exposició es podrà visitar fins el 16 de juliol a l’Edifici Miramar. Hi haurà activitats diverses (tallers, espectacles, demostracions d'artesans, debats i cinema) a l'Edifici Miramar, durant el festival, centrats en els caps de setmana.