Back to top
Image Alt

Donacions

DoneuDoneu suport
aa Drap-ArtDrap-Art i el futur del nostre planeta

DÓNA / COL·LABORA / ASSOCIA’T

Ajudeu-nos a produir la Consciència Ambiental!

Som una associació sense afany de lucre que treballa per donar suport i proporcionar una plataforma per a artistes que volen contribuir a un futur més sostenible. Han decidit treballar en alguna cosa en la que creuen, volen posar el seu grà de sorra per un món millor, malgrat que no és tan fácil obtenir beneficis com en altres sectors. Volem ajudar-los a aconseguir el que es mereixen, ells i el nostre planeta.

Drap-Art estimula la creativitat i connecta a persones de diferents entorns socials a través dels nombrosos esdeveniments i activitats que ofereix no només durant els mesos d’exhibició sinó durant tot l’any. Aquestes activitats, com mercats, artistes que treballen en viu, tallers i conferències, estan organitzades a vegades per Drap-Art únicament, a vegades en col·laboració amb altres entitats i a vegades a petició.

Considerem que el reciclatge creatiu és una eina per donar suport a la transformació en l’art, la societat i el medi ambient.

Vols contribuir?

DONA
Qualsevol contribució ens acosta un pas més a aconseguir els nostres objectius i tú estaràs posant el teu gra de sorra per fer-lo possible.

Vols col·laborar?

Agraïm qualsevol tipus de col·laboració en els nostres esdeveniments i donem la benvinguda a les qui vulguin ser voluntàries i voluntaris.

Fest te soci / sòcia!
Estem obertes a persones que volen convertir la nostra causa en la seva causa,
per tant, si us plau uneix-te a nosaltres, participa en les nostres activitats com a artista, expositor, pensador, professional o visitant.
Com tu vulguis.

Simplement emplena el següent formulari. Estarem encantades d’unir esforços.
Quants més siguem més força tindrem!

 

 

 

Uneix-te a la Drap-Art Family!