Back to top

El Nostre equip

Junta Directiva

Tanja Grass, Presidenta
Karol Bergeret, Vicepresidenta
Estela Rodríguez, Secretària
Christian Konn Corredoira, Tresorer

Equip de treball 

Tanja Grass, Direcció artística i comissariats
Pamela Pincheira, Project Manager
Maria Paz Marciano, Production Manager
Allegra Esclapon, Coordinadora d’artistes
Carlos Sánchez: Tècnic de gestió comunitària
Livia Nardone, Patrocinis

Col·laboradors

Merche Gallego (Atelier Comunicación): Premsa
Consuelo Bautista: Fotografia
Xavier Agut: Webmaster
David Torrents i Alba Font: Disseny gràfic
Sabina Pringle: Assessorament jurídic

Tanja Grass

Llicenciada en filologia alemanya, anglesa i espanyola per la Universitat de Colònia, Alemanya, i traductora i intèrpret consecutiva, diplomada per la UAB. Des de 1995 es dedica al Drap-Art. Des de 2019 és membre del Consell de la Cultura del Govern Balear.
Va créixer a Formentera, com a filla d’un pintor i una historiadora de l’art, neboda, cosina i neboda neta de pintors i escultors, envoltada d’artistes i intel·lectuals.
Ha estat activa en el món cultural de Barcelona durant més de 30 anys. Com a intèrpret en el món empresarial i de la política, com a traductora en el món editorial i dels còmics i com a gestora cultural i comissària al món de l’art.
Participa en l’efervescència underground dels anys 90 a Barcelona, col·laborant en l’organització d’esdeveniments com Palepoesia Urbana de Poble, col·laborant amb altres projectes d’Accidents Polipoètics, Rosa Pera, Joan Casellas, Xavier Sabater, etc.
El 1995 va fundar l’associació Drap-Art, amb 14 socis més, i des de llavors s’ha encarregat de la seva gestió, la direcció del Festival Internacional d’Art i Sostenibilitat de Catalunya i el comissariat de moltes de les seves exposicions.
A més, es dedica a la conservació, catalogació i exposició del patrimoni artístic-arquitectònic de la seva família, organitzant, entre altres, les retrospectives de l’obra del seu pare, Hans Grass.

Pam Pincheira

Nascuda a Santiago de Xile, es gradúa com a tècnica superior audiovisual amb menció en càmara i iluminació a la Universitat Duoc UC, i un cop a Barcelona al 2008 realitza Line Producing a l’ Escac. Des del el 2010 ha col·laborat amb nombrosos projectes que fusionen cultura i medi ambient com Global Eco Forum, Drap Art, Energy Union Tour, 350.org,
Posidonia Green Festival, Primavera Sound, i Own Spirit Festival, aquest últim rebent un A greener Festival Award 2018 gràcies al pla de sostenibilitat realitzat per ella.
Ha realitat esdeveniments en indrets emblemàtics de Barcelona com La Pedrera, Recinte Forum, Palau St Jordi, Casa Batlló, Espai Bonnemaison, Museo Marítimo, Arts Santa Mònica, Palau de la Música, Sala Barts, CCCIB, CCCB, Fira Barcelona, Teatre Liceu, Tívoli, L’auditori.
La seva trajectòria l’ha permés coneixer nombroses persones compromeses en aquest camí (cultura sostenible), creant així una xarxa de professionals dedicats i compromesos a cuidar el nostre planeta.

Allegra Esclapon

Allegra Esclapon neix a Viena al 1996, creix a Florència (Itàlia) i després va a Londres, del 2014 al 2018, per estudiar Disseny de Vestuari per Teatre i Cine.
Després de varies experiències com a dissenyadora, va a Barcelona per completar un Master en Art i gestió cultural.
A Drap-Art treballa com a coordinadora d’artistes i ajudant de direcció. Valora la feina en equip, la col·laboració i la creativitat!

Mari Paz Marciano

Maria Paz Marciano neix a Lima al 1997. A Barcelona es forma com a ballarina professional de dansa contemporània a l’Institut del Teatre (2016) i després a Leeds, a VERVE (Northern School of Contemporary Dance Performance), on també completa el seu Master en Arts Escèniques.
És una artista independent, gestora i productora dels seus propis projectes, que giren nacional i internacionalment.
A Drap-Art ha trobat una família que comparteix els seus propis valors.

Carlos Sánchez Barragán

Llicenciat en Filosofia i Màster en Pensament Contemporani (UB). Format, també, en Mediació Comunitària (Gentis) i en Programació, dinamització i desenvolupament d’Accions Culturals (Pere Tarrés). Participa activament a l’àmbit artístic i cultural des de fa més de vint-i-cinc anys, principalment com a creador de continguts culturals (exposicions, tertúlies, presentacions de revistes o llibres, micro-teatre, etc.). Com a autor, ha publicat poesia i assaig, i estrenat alguna de les seves obres de teatre. Actualment, imparteix cursos i tallers de competències transversals i coordina el projecte Territori Drap-Art 01.