Back to top

El Nostre equip

Junta Directiva

Tanja Grass, Presidenta
Karol Bergeret, Vicepresidenta
Estela Rodríguez, Secretària
Christian Konn Corredoira, Tresorer

Equip de treball 

Tanja Grass, Direcció artística i comissariats
Pamela Pincheira, Direcció executiva
Allegra Esclapon, Assistent de direcció
Carlos Sánchez, Gestió comunitària

Col·laboradors

Jasmin Waschl, Consultora d’art i comissariat
Merche Gallego (Atelier Comunicación), Premsa
Consuelo Bautista, Fotografia
Xavier Agut, Webmaster
Nora Mohr, Disseny gràfic i web
Sabina Pringle, Assessorament jurídic

Comissaris
Drap-Art’21

Joan Abelló
Tanja Grass
Betty Bigas
Jasmin Waschl
Robert Kaltenhäuser
Bert van Zetten
Savina Tarsitano
Saverio Teruzzi

Equip de treball

Tanja Grass

Llicenciada en filologia alemanya, anglesa i espanyola per la Universitat de Colònia, Alemanya, i traductora i intèrpret consecutiva, diplomada per la UAB. Des de 1995 es dedica al Drap-Art. Des de 2019 és membre del Consell de la Cultura del Govern Balear.
Va créixer a Formentera, com a filla d’un pintor i una historiadora de l’art, neboda, cosina i neboda neta de pintors i escultors, envoltada d’artistes i intel·lectuals.
Ha estat activa en el món cultural de Barcelona durant més de 30 anys. Com a intèrpret en el món empresarial i de la política, com a traductora en el món editorial i dels còmics i com a gestora cultural i comissària al món de l’art.
Participa en l’efervescència underground dels anys 90 a Barcelona, col·laborant en l’organització d’esdeveniments com Palepoesia Urbana de Poble, col·laborant amb altres projectes d’Accidents Polipoètics, Rosa Pera, Joan Casellas, Xavier Sabater, etc.
El 1995 va fundar l’associació Drap-Art, amb 14 socis més, i des de llavors s’ha encarregat de la seva gestió, la direcció del Festival Internacional d’Art i Sostenibilitat de Catalunya i el comissariat de moltes de les seves exposicions.
A més, es dedica a la conservació, catalogació i exposició del patrimoni artístic-arquitectònic de la seva família, organitzant, entre altres, les retrospectives de l’obra del seu pare, Hans Grass. Més info

Pam Pincheira

Nascuda a Santiago de Xile, es gradúa com a tècnica superior audiovisual amb menció en càmara i iluminació a la Universitat Duoc UC, i un cop a Barcelona al 2008 realitza Line Producing a l’ Escac. Des del el 2010 ha col·laborat amb nombrosos projectes que fusionen cultura i medi ambient com Global Eco Forum, Drap Art, Energy Union Tour, 350.org,
Posidonia Green Festival, Primavera Sound, i Own Spirit Festival, aquest últim rebent un A greener Festival Award 2018 gràcies al pla de sostenibilitat realitzat per ella.
Ha realitat esdeveniments en indrets emblemàtics de Barcelona com La Pedrera, Recinte Forum, Palau St Jordi, Casa Batlló, Espai Bonnemaison, Museo Marítimo, Arts Santa Mònica, Palau de la Música, Sala Barts, CCCIB, CCCB, Fira Barcelona, Teatre Liceu, Tívoli, L’auditori.
La seva trajectòria l’ha permés coneixer nombroses persones compromeses en aquest camí (cultura sostenible), creant així una xarxa de professionals dedicats i compromesos a cuidar el nostre planeta.

Allegra Esclapon

Allegra Esclapon neix a Viena al 1996, creix a Florència (Itàlia) i després va a Londres, del 2014 al 2018, per estudiar Disseny de Vestuari per Teatre i Cine.
Després de varies experiències com a dissenyadora, va a Barcelona per completar un Master en Art i gestió cultural.
A Drap-Art treballa com a coordinadora d’artistes i ajudant de direcció. Valora la feina en equip, la col·laboració i la creativitat!

Carlos Sánchez Barragán

Llicenciat en Filosofia i Màster en Pensament Contemporani (UB). Format, també, en Mediació Comunitària (Gentis) i en Programació, dinamització i desenvolupament d’Accions Culturals (Pere Tarrés). Participa activament a l’àmbit artístic i cultural des de fa més de vint-i-cinc anys, principalment com a creador de continguts culturals (exposicions, tertúlies, presentacions de revistes o llibres, micro-teatre, etc.). Com a autor, ha publicat poesia i assaig, i estrenat alguna de les seves obres de teatre. Actualment, imparteix cursos i tallers de competències transversals i coordina el projecte Territori Drap-Art 01.

Comissaris
Drap-Art’21

Joan Abelló

Historiador, comissari i crític independent d’art. Doctor Europeu en Humanitats (UPF), Directiu del Reial Cercle Artístic de Barcelona i director de l’Institut Catalunya Àfrica.

Tanja Grass

Llicenciada en Filologia Alemanya, anglesa i hispànica, traductora i intèrpret diplomada.
Fundadora i directora de Drap-Art, ha contribuït a estendre el moviment global de l’art sostenible creat amb materials reutilitzats. Gestora cultural i comissària d’exposicions.

Betty Bigas

Betty Bigas és una artista ­multidisciplinària i comissària d’art catalana, fundadora de Roll Up Gallery de Public Works San Francisco, ha organitzat exposicions d’art i esdeveniments en institucions com Nightlife LIVE a la Califòrnia Academy of Sciences. És actualment comissària de la galeria online Daylighted i consultora d’art en  Kreoz per a Apple TV.

Jasmin Waschl

Fundadora i directora de Fousion Gallery, especialitzada en surrealisme pop i contemporani i art urbà com a graffiti abstracte. Jasmin Waschl té formació i experiència en arquitectura i disseny d’interiors, mobles i comunicació. Comissària i consultora artística independent i del Drap-Art.

Robert Kaltenhäuser

Comissari d‘exposicions i crític independent d‘art no autoritzat. Expert en art urbà i art urbà contemporani. Organitzador d‘exposicions i esdeveniments com Critical Mess – Inbetween graffiti and contemporary art in Essen or Beyond Streetart in ­Düsseldorf. Compta amb múltiples publi­cacions sobre art contemporani i art urbà.

Bert van Zetten

Director i soci fundador, al costat de Marcel i Jutta Huisman, de Villa del Arte Galleries, iniciativa que compta amb tres galeries a Barcelona i una a Amsterdam.

Savina Tarsitano

Savina Tarsitano és una artista visual, comissària, directora artística i co-fundadora ­d’Espronceda – Institute of Art & Culture, ambaixadora del Tercer Paradís. Ha comissariat diversos projectes internacional en tot el món els últims deu anys.

Saverio Teruzzi

Coordinador de la Fondazione ­Pistoletto / Cittadellarte dels ambaixadors del Tercer Paraíso arreu del món.