Back to top

El Nostre equip

Junta Directiva

Tanja Grass, Presidenta
Karol Bergeret, Vicepresidenta
Estela Rodríguez, Secretària
Christian Konn Corredoira, Tresorer

Equip de treball 

Tanja Grass, Direcció i comissariats
Taifa Asinari, Assistent de direcció i coordinació general
Juliana Mateu, Cap de marketing i vendes

Christian Konn, Administració i manteniment tècnic
Allegra Esclapon, Coordinació de projectes
Carlos Sánchez, Gestió comunitària

Col·laboradors

Jasmin Waschl, Consultora d’art i comissariat
Merche Gallego (Atelier Comunicación), Premsa
Consuelo Bautista, Fotografia
Xavier Agut, Webmaster
Nora Mohr, Disseny gràfic i web
Sabina Pringle, Assessorament jurídic

Comissaris
Drap-Art’21

Joan Abelló
Tanja Grass
Betty Bigas
Jasmin Waschl
Robert Kaltenhäuser
Bert van Zetten
Savina Tarsitano
Saverio Teruzzi

Equip de treball

Tanja Grass

Llicenciada en filologia alemanya, anglesa i espanyola per la Universitat de Colònia, Alemanya, i traductora i intèrpret consecutiva, diplomada per la UAB. Des de 1995 es dedica al Drap-Art. Des de 2019 és membre del Consell de la Cultura del Govern Balear.
Va créixer a Formentera, com a filla d’un pintor i una historiadora de l’art, neboda, cosina i neboda neta de pintors i escultors, envoltada d’artistes i intel·lectuals.
Ha estat activa en el món cultural de Barcelona durant més de 30 anys. Com a intèrpret en el món empresarial i de la política, com a traductora en el món editorial i dels còmics i com a gestora cultural i comissària al món de l’art.
Participa en l’efervescència underground dels anys 90 a Barcelona, col·laborant en l’organització d’esdeveniments com Palepoesia Urbana de Poble, col·laborant amb altres projectes d’Accidents Polipoètics, Rosa Pera, Joan Casellas, Xavier Sabater, etc.
El 1995 va fundar l’associació Drap-Art, amb 14 socis més, i des de llavors s’ha encarregat de la seva gestió, la direcció del Festival Internacional d’Art i Sostenibilitat de Catalunya i el comissariat de moltes de les seves exposicions.
A més, es dedica a la conservació, catalogació i exposició del patrimoni artístic-arquitectònic de la seva família, organitzant, entre altres, les retrospectives de l’obra del seu pare, Hans Grass. Més info

Allegra Esclapon

Allegra Esclapon neix a Viena al 1996, creix a Florència (Itàlia) i després va a Londres, del 2014 al 2018, per estudiar Disseny de Vestuari per Teatre i Cine.
Després de varies experiències com a dissenyadora, va a Barcelona per completar un Master en Art i gestió cultural.
A Drap-Art treballa com a coordinadora d’artistes i ajudant de direcció. Valora la feina en equip, la col·laboració i la creativitat!

Carlos Sánchez Barragán

Llicenciat en Filosofia i Màster en Pensament Contemporani (UB). Format, també, en Mediació Comunitària (Gentis) i en Programació, dinamització i desenvolupament d’Accions Culturals (Pere Tarrés). Participa activament a l’àmbit artístic i cultural des de fa més de vint-i-cinc anys, principalment com a creador de continguts culturals (exposicions, tertúlies, presentacions de revistes o llibres, micro-teatre, etc.). Com a autor, ha publicat poesia i assaig, i estrenat alguna de les seves obres de teatre. Actualment, imparteix cursos i tallers de competències transversals i coordina el projecte Territori Drap-Art 01.

Comissaris
Drap-Art’21

Joan Abelló

Historiador, comissari i crític independent d’art. Doctor Europeu en Humanitats (UPF), Directiu del Reial Cercle Artístic de Barcelona i director de l’Institut Catalunya Àfrica.

Tanja Grass

Llicenciada en Filologia Alemanya, anglesa i hispànica, traductora i intèrpret diplomada.
Fundadora i directora de Drap-Art, ha contribuït a estendre el moviment global de l’art sostenible creat amb materials reutilitzats. Gestora cultural i comissària d’exposicions.

Betty Bigas

Betty Bigas és una artista ­multidisciplinària i comissària d’art catalana, fundadora de Roll Up Gallery de Public Works San Francisco, ha organitzat exposicions d’art i esdeveniments en institucions com Nightlife LIVE a la Califòrnia Academy of Sciences. És actualment comissària de la galeria online Daylighted i consultora d’art en  Kreoz per a Apple TV.

Jasmin Waschl

Fundadora i directora de Fousion Gallery, especialitzada en surrealisme pop i contemporani i art urbà com a graffiti abstracte. Jasmin Waschl té formació i experiència en arquitectura i disseny d’interiors, mobles i comunicació. Comissària i consultora artística independent i del Drap-Art.

Robert Kaltenhäuser

Comissari d‘exposicions i crític independent d‘art no autoritzat. Expert en art urbà i art urbà contemporani. Organitzador d‘exposicions i esdeveniments com Critical Mess – Inbetween graffiti and contemporary art in Essen or Beyond Streetart in ­Düsseldorf. Compta amb múltiples publi­cacions sobre art contemporani i art urbà.

Bert van Zetten

Director i soci fundador, al costat de Marcel i Jutta Huisman, de Villa del Arte Galleries, iniciativa que compta amb tres galeries a Barcelona i una a Amsterdam.

Savina Tarsitano

Savina Tarsitano és una artista visual, comissària, directora artística i co-fundadora ­d’Espronceda – Institute of Art & Culture, ambaixadora del Tercer Paradís. Ha comissariat diversos projectes internacional en tot el món els últims deu anys.

Saverio Teruzzi

Coordinador de la Fondazione ­Pistoletto / Cittadellarte dels ambaixadors del Tercer Paraíso arreu del món.