Back to top

El Nostre equip

Consell administratiu 

TTanja Grass, Presidenta
Omar Iván Araújo, Vicepresident
Irene Gutiérrez Torres, Secretària
Christian Konn Corredoira, Tresorer

Equipo de treball 

Tanja Grass, Direcció i comissariats
Pamela Pincheira, Project Manager
Maria Paz Marciano, Production Manager
Allegra Esclapon, Coordinadora d’artistes

Seus Internacionals

Uruguai: persones de contacte: Claudia Calace, Silvia de Leonardis
Paraguai: persones de contacte: Manuel Fernández
Buenos Aires: persones de contacte: Rafael Chehín, Analía Flores
Bariloche: contact person: Joaquín de Bento
Pittsburgh: persones de contacte: Russel Howard, Bill Miller
Pittsburgh: personas de contacto: Russel Howard, Bill Miller

Tanja Grass

Llicenciada en filologia alemanya, anglesa i espanyola per la Universitat de Colònia, Alemanya, i traductora i intèrpret consecutiva, diplomada per la UAB. Va créixer a Formentera, filla d’un pintor i una historiadora de l’art, neboda, cosina i neboda neta de pintors i escultors, envoltada d’artistes i intel·lectuals.
Ha estat activa en el món cultural de Barcelona durant més de 30 anys. Com a intèrpret en el món empresarial i de la política, com a traductora en el món editorial i dels còmics i com a gestora cultural i comissària al món de l’art.
Participa en l’efervescència underground dels anys 90 a Barcelona, col·laborant en l’organització d’esdeveniments com Palepoesia Urbana de Poble, col·laborant amb Accidents Polipoètics, Oscar Abril Ascaso, les germanes Buixó, Joan Casellas, etc.
El 1995 va fundar l’associació Drap-Art, amb 14 socis més, i des de llavors s’ha encarregat de la seva gestió, la direcció del Festival Internacional d’Art i Sostenibilitat de Catalunya i comissariat de moltes de les seves exposicions. A més, es dedica a la conservació,
catalogació i exposició del patrimoni artístic-arquitectònic de la seva família, comissariant, entre altres, les retrospectives de l’obra del seu pare, Hans Grass.

Pam Pincheira

Nascuda a Santiago de Xile, es gradúa com a tècnica superior audiovisual amb menció en càmara i iluminació a la Universitat Duoc UC, i un cop a Barcelona al 2008 realitza Line Producing a l’ Escac. Des del el 2010 ha col·laborat amb nombrosos projectes que fusionen cultura i medi ambient com Global Eco Forum, Drap Art, Energy Union Tour, 350.org,
Posidonia Green Festival, Primavera Sound, i Own Spirit Festival, aquest últim rebent un Agreener Festival Award 2018 gràcies al pla de sostenibilitat realitzat per ella.
Ha realitat esdeveniments en indrets emblemàtics de Barcelona com La Pedrera, Recinte Forum, Palau St Jordi, Casa Batlló, Espai Bonnemaison, Museo Marítimo, Arts Santa Mònica, Palau de la Música, Sala Barts, CCCIB, CCCB, Fira Barcelona, Teatre Liceu, Tívoli, L’auditori.
La seva trajectòria l’ha permés coneixer nombroses persones compromeses en aquest camí (cultura sostenible), creant així una xarxa de professionals dedicats i compromesos a cuidar el nostre planeta.

Allegra Esclapon

Allegra Esclapon neix a Viena al 1996, creix a Florència (Itàlia) i després va a Londres, del 2014 al 2018, per estudiar Disseny de Vestuari per Teatre y Cine.
Després de varies experiències com a dissenyadora, va a Barcelona per completar un Master en Art i gestió cultural.
A Drap-Art treballa com a coordinadora d’artistes ajudant de direcció. Valora la feina en equip, la col·laboració i la creativitat!

Mari Paz Marciano

Maria Paz Marciano neix a Lima al 1997. A Barcelona es forma com a ballarina professional de dansa contemporània al Institut del Teatre (2016) i després a Leeds, a VERVE (Northern School of Contemporary Dance Performance), on també completa el seu Master en Arts Escèniques.
És una artista independent, gestora i productora dels seus propis projectes, que giren nacional i internacionalment.
A Drap-Art ha trobat una família que comparteix els seus propis valors.